Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

Objavljamo prosto delovno mesto: 3x Spremljevalec gibalno oviranih učencev in dijakov


Opis del in nalog: pomaga otrokom/učencem/dijakom, da lahko prihajajo k pouku in drugim oblikam vzgojno-izobraževalnega dela, skrbi za to, da se otroci/učenci/dijaki varno gibljejo po objektu in jim pri tem pomaga, delo možno tudi v popoldanskem času, opravlja druge naloge po navodilih vodstva zavoda, vodje kuhinje in organizatorja prehrane v skladu s predpisi.

Poklicna strokovna izobrazba: SREDNJA STROKOVNA IZOBRAZBA (V).

Druga potrebna dodatna znanja oz. drugi pogoji za zasedbo: izkušnje z otroki s posebnimi potrebami, potrdilo o nekaznovanosti, potrdilo iz kazenske evidence in potrdilo zoper spolno nedotakljivost, kandidati naj v vlogi navedejo številko razpisa.

Znanje jezikov: slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče; angleški jezik razumevanje osnovno, govorjenje osnovno, pisanje osnovno.

Računalniška znanja: urejevalnik besedil osnovno

Upravna enota delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA VIČ RUDNIK

Poskusno delo: 1 mesec

Trajanje zaposlitve: določen čas.

Delovni čas: polni delovni čas (40 ur/teden)

Vozniški izpit:  B kategorije

Prijava je mogoča do: 29. 6. 2024.

Način prijave kandidatov: kandidati naj pošljejo: po pošti pisno vlogo z življenjepisom na naslov: Center IRISCenter za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne, Langusova ulica 8, 1000 Ljubljana ali elektronski pošti na naslov: kadrovska@center-iris.si

(Skupno 48 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost