Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

Objavljamo prosto delovno mesto: MOBILNI UČITELJ ZA DODATNO STROKOVNO POMOČ – TIFLOPEDAGOG (M/Ž)


Opis del in nalog: v okviru DSP izvaja pouk specialnih znanj v mobilni službi, opravlja svetovalno tiflopedagoško delo za starše in učitelje ter jih usposablja v specialnih znanjih, dela v zgodnji obravnavi, ocene funkcionalnosti vida, sodeluje v strokovni skupini ter opravlja druga dela po navodilih ravnateljice.

Poklicna strokovna izobrazba: MAGISTRSKI ŠTUDIJSKI PROGRAM 2. STOPNJE, UNIVERZITETNA IZOBRAZBA – TIFLOPEDAGOG  (VII/2) (prejšnja) ipd

Druga potrebna dodatna znanja oz. drugi pogoji za zasedbo: opravljen strokovni izpit iz vzgoje in izobraževanja, potrdilo o nekaznovanosti, potrdilo iz kazenske evidence, izkušnje s slepimi in slabovidnimi otroki, znanja iz opismenjevanja v brajici, orientaciji in mobilnosti, izpit iz varstva pri delu, možno preverjanje specialnih znanj na razgovoru.

Znanje jezikov: slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče, angleški jezik razumevanje osnovno, govorjenje osnovno, pisanje osnovno.    

Računalniška znanja: urejevalnik besedil osnovno, delo s preglednicami osnovno, delo z bazami podatkov osnovno, poznavanje računalniških omrežij osnovno, računalniško oblikovanje osnovno.

Upravna enota delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA VIČ RUDNIK 

Trajanje zaposlitve:  določen čas, do 31.8.2023

Delovni čas: polni delovni čas (40 /teden)

Vozniški izpit:  B kategorije

Prijava je mogoča do: 7.11.2022.

Način prijave kandidatov:  kandidati naj pošljejo pisno vlogo z življenjepisom po pošti na naslov: Center IRISCenter za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne, Langusova ulica 8, 1000 Ljubljana, ali po elektronski pošti na naslov: info@center-iris.si.

(Skupno 23 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost