Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

Objavljamo prosto delovno mesto: TEHNIČNI DELAVEC – VZDRŽEVALEC UČNE TEHNOLOGIJE V


Opis del in nalog: posvetovanje, naročanje in nadzorovanje izvajanja servisov oziroma večjih popravil strojev, ki jih sam ne more opraviti, skrb in odgovarjanje za primerno tehnično urejenost in opremo vseh prostorov zavoda, kjer se nahajajo stroji, skrb za redno čiščenje strojev oziroma za njihovo zaščito, izvajanje postopka za oddajo naročila za izvedbo storitev oziroma dobavo blaga v skladu s sklepom ravnatelja, opravljanje drugih del po navodilih nadrejenega, ravnatelja v skladu s predpisi, letnim delovnim načrtom zavoda in sklepi vodstva zavoda, izdelovanje didaktičnih pripomočkov po navodilih strokovnih delavcev, tiskanje gradiv v brajici.

Poklicna strokovna izobrazba: SREDNJA TEHNIČNA ŠOLA ALI SREDNJA SPLOŠNA IZOBRAZBA

Druga potrebna dodatna znanja oz. drugi pogoji za zasedbo: rokovanje z različnimi delovnimi stroji in pripomočki za les, tekstil, kovino. Znanja s področja šivanja, obdelave lesa in kovin. in  potrdilo o nekaznovanosti, potrdilo iz kazenske evidence.

Znanje jezikov: slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče, angleški jezik razumevanje osnovno, govorjenje osnovno, pisanje osnovno.

Računalniška znanja: urejevalnik besedil osnovno, delo s preglednicami osnovno, delo z bazami podatkov osnovno, poznavanje računalniških omrežij osnovno, računalniško oblikovanje osnovno.

Upravna enota delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA VIČ RUDNIK

Trajanje zaposlitve: določen čas, krajši delovni čas (20 ur/teden), zaposlitev takoj do 30. 4. 2022, z možnostjo zaposlitve za polni DČ in nedoločen čas

Vozniški izpit: B kategorije

Prijava je mogoča do: 10. 4. 2022.

Način prijave kandidatov: kandidati naj pošljejo: po pošti pisno vlogo z življenjepisom na naslov: Center IRISCenter za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne, Langusova ulica 8, 1000 Ljubljana ali elektronski pošti na naslov: info@center-iris.si

(Skupno 39 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost