Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

MOBILNI UČITELJ ZA DSP – TIFLOPEDAGOG


Objavljamo prosto delovno mesto: Mobilni učitelj za DSP – tiflopedagog

Opis del in nalog: v okviru DSP izvaja pouk specialnih znanj v mobilni službi, opravlja svetovalno tiflopedagoško delo za starše in učitelje ter jih usposablja v specialnih znanjih, sodeluje v strokovni skupini  ter opravlja druga dela po navodilih ravnateljice.

Poklicna strokovna izobrazba: VISOKOŠOLSKA  UNIVERZITETNA  IZOBRAZBA  –  TIFLOPEDAGOG  (VII/2)

Druga potrebna dodatna znanja oz. drugi pogoji za zasedbo: opravljen strokovni izpit iz vzgoje in izobraževanja, potrdilo o nekaznovanosti, potrdilo iz kazenske evidence, izkušnje s slepimi in slabovidnimi otroki, znanja iz opismenjevanja v brajici, orientaciji in  mobilnosti, izpit iz varstva pri delu, možno preverjanje specialnih znanj na razgovoru.

Znanje jezikov: slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče, angleški jezik razumevanje osnovno, govorjenje osnovno, pisanje osnovno.

Računalniška znanja: urejevalnik besedil osnovno, delo s preglednicami osnovno, delo z bazami podatkov osnovno, poznavanje računalniških omrežij osnovno, računalniško oblikovanje osnovno.

Upravna enota delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA VIČ RUDNIK      

Trajanje zaposlitve: določen čas (nadomeščanje delavke na porodniškem dopustu),

od 10. 2. 2020 do 31. 8. 2020 (z možnostjo podaljšanja).

Delovni čas: polni delovni čas (40 ur/teden)

Vozniški izpit:  B kategorije

Prijava je mogoča do: 4. 2. 2020.

Način prijave kandidatov: kandidati naj pošljejo: po pošti pisno vlogo z življenjepisom na naslov: Center IRISCenter za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne, Langusova ulica 8, 1000 Ljubljana ali elektronski pošti na naslov: info@center-iris.si

Ljubljana, 30. 1. 2020

Ravnateljica: Katjuša Koprivnikar

(Skupno 238 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost