Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

UČITELJ MATEMATIKE ali INFORMATIKE (M/Ž)


Opis del in nalog: poučevanje predmetov matematika, računalništva, prilagajanje gradiv za slepe in slabovidne, opravlja dela in naloge določene s predpisi, letnim delovnim načrtom ter opravlja druga dela po navodilih ravnateljice.

Poklicna strokovna izobrazba: VISOKOŠOLSKA  UNIVERZITETNA  IZOBRAZBA (VII/2)

Druga potrebna dodatna znanja oz. drugi pogoji za zasedbo: opravljen strokovni izpit iz vzgoje in izobraževanja, opravljeno specialno-pedagoško izpopolnjevanje za delo s slepimi in slabovidnimi, potrdilo o nekaznovanosti, potrdilo iz kazenske evidence, izkušnje s slepimi in slabovidnimi otroki, znanja iz opismenjevanja v brajici,  izpit iz varstva pri delu,  možno preverjanje specialnih znanj na razgovoru, prednost imajo kandidati z delovnimi izkušnjami.

Znanje jezikov: slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče; angleški jezik razumevanje osnovno, govorjenje osnovno, pisanje osnovno.

Računalniška znanja: urejevalnik besedil zahtevno, delo s preglednicami zahtevno, delo z bazami podatkov zahtevno, poznavanje računalniških omrežij zahtevno, poznavanje operacijskih sistemov zahtevno, računalniško oblikovanje zahtevno.

Upravna enota delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA VIČ RUDNIK

Trajanje zaposlitve:  določen čas, od 1. 12. 2018 do 31. 8. 2019.

Delovni čas: polni delovni čas (40 /teden)

Prijava je mogoča do: 27. 11. 2018.

Način prijave kandidatov:  kandidati naj pošljejo: po pošti pisno vlogo z življenjepisom na naslov: Center IRISCenter za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne, Langusova ulica 8, 1000 Ljubljana ali elektronski pošti na naslov: info@center-iris.si

Ljubljana, 22. 11. 2018

Ravnateljica: Katjuša Koprivnikar

(Skupno 14 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost