Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

Objavljamo prosto delovno mesto: Svetovalni delavec – strokovni delavec za izvajanje programa strokovnega centra


Opis del in nalog: izvaja aktivnosti za prepoznavanje področja slepote in slabovidnosti, koordinira, organizira in vodi delavnice, seminarje, izobraževanja s področja prepoznavanja slepote in slabovidnosti, sodeluje z oddelkom za prilagajanje gradiv in prilagajanju, pregledu prilagojenih gradiv, sodeluje pri vseh dejavnostih razvoja področja slepote in slabovidnosti, preverja delovanje pripomočkov za slepe in slabovidne, opravlja druga dela in naloge po navodilih ravnatelja v skladu s predpisi in LDN.

Poklicna strokovna izobrazba: MAGISTRSKI ŠTUDIJSKI PROGRAM 2. STOPNJE, UNIVERZITETNA IZOBRAZBA (VII/2) (prejšnja)

Druga potrebna dodatna znanja oz. drugi pogoji za zasedbo: opravljena pedagoško-andragoška izobrazba ali specialno pedagoška izobrazba, poznavanje področja slepote in slabovidnosti, potrdilo o nekaznovanosti, potrdilo iz kazenske evidence in potrdilo zoper spolno nedotakljivost.

Znanje jezikov: slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče, angleški jezik razumevanje osnovno, govorjenje osnovno, pisanje osnovno.   

Računalniška znanja: urejevalnik besedil zahtevno, delo s preglednicami zahtevno, delo z bazami podatkov zahtevno, poznavanje računalniških omrežij osnovno, računalniško oblikovanje zahtevno.

Upravna enota delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA VIČ RUDNIK

Poskusno delo: 3 mesece

Delovne izkušnje: x

Trajanje zaposlitve: nedoločen čas, od 1. 9. 2024 dalje.

Delovni čas: krajši delovni čas (30 ur/teden)

Prijava je mogoča do: 1. 7. 2024.

Način prijave kandidatov: kandidati naj pošljejo: po pošti pisno vlogo z življenjepisom na naslov: Center IRISCenter za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne, Langusova ulica 8, 1000 Ljubljana ali elektronski pošti na naslov: kadrovska@center-iris.si

(Skupno 22 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost