Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

Objavljamo prosto delovno mesto: Učitelj za poučevanje v posebnem programu vzgoje in izobraževanja


Opis del in nalog: Delavec opravlja dela in naloge, določene s predpisi, letnim delovnim načrtom zavoda ter v skladu s sklepi vodstva zavoda, zlasti pa naloge, ki so vezane na neposredno izvajanje vzgojno- izobraževalnega dela, opravljanje drugega dela v zvezi z vzgojno-izobraževalnim delom, opravljanje drugih del po programu dela in življenja zavoda in po navodilih ravnatelja. V nujnih primerih delavec opravlja tudi naloge, ki sicer ne sodijo v celoti v opis njegovih delovnih nalog.

Poklicna strokovna izobrazba: MAGISTRSKI ŠTUDIJSKI PROGRAM 2. STOPNJE, UNIVERZITETNA IZOBRAZBA (VII/2) (prejšnja) DEFEKTOLOGIJA, SPECIALNA IN REHABILITACIJSKA IZOBRAZBA, TIFLOPEDAGOGIKA

Druga potrebna dodatna znanja oz. drugi pogoji za zasedbo: opravljen strokovni izpit iz vzgoje in izobraževanja, specialno pedagoška dokvalifikacija, izkušnje s poučevanjem otrok s posebnimi potrebami, potrdilo o nekaznovanosti, potrdilo iz kazenske evidence in potrdilo zoper spolno nedotakljivost.

Znanje jezikov: slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče; angleški jezik razumevanje osnovno, govorjenje osnovno, pisanje osnovno.

Računalniška znanja: urejevalnik besedil osnovno, delo s preglednicami osnovno, delo z bazami podatkov osnovno, poznavanje računalniških omrežij osnovno, računalniško oblikovanje osnovno.

Upravna enota delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA VIČ RUDNIK

Poskusno delo: 3 mesece

Delovne izkušnje: 1 leto

Trajanje zaposlitve: nedoločen čas.

Delovni čas: polni delovni čas (40 ur/teden)

Vozniški izpit:  B kategorije

Prijava je mogoča do: 17. 2. 2024.

Način prijave kandidatov: kandidati naj pošljejo: po pošti pisno vlogo z življenjepisom na naslov: Center IRISCenter za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne, Langusova ulica 8, 1000 Ljubljana ali elektronski pošti na naslov: kadrovska@center-iris.si

(Skupno 52 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost