Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

Objavljamo prosto delovno mesto: KNJIGOVODJA (V)


Opis del in nalog: vodi knjigovodsko dokumentacijo, izdeluje izračune obveznosti, vodi materialno knjigovodstvo, pripravlja dokumentacijo za organizacijo za plačilni promet UJP/ AJPES / ustanovitelja, obračunava in izplačuje potne naloge, knjiži prispele račune v knjigo prejetih računov, spremljanja plačila računov, terjatve, izdeluje izpis iz knjige izdanih računov za obračun  DDV, izdeluje izpise odprtih postavk, spremlja konto kartic dobaviteljev in evidenčnega prometa, opravlja druga dela, ki so za zavod določena s predpisi za področje VIZ in računovodsko – knjigovodskega poslovanja ter naloge po naročilu računovodje in ravnateljice centra.

Poklicna strokovna izobrazba: SREDNJA STROKOVNA IZOBRAZBA EKONOMSKE SMERI, SREDNJA SPLOŠNA IZOBRAZBA

Druga potrebna dodatna znanja oz. drugi pogoji za zasedbo: potrdilo o nekaznovanosti, potrdilo iz kazenske evidence, zaželene delovne izkušnje knjigovodja s področja vzgoje in izobraževanja in VASCO programov.

Znanje jezikov: slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče; angleški jezik razumevanje osnovno, govorjenje osnovno, pisanje osnovno.

Računalniška znanja: urejevalnik besedil osnovno, delo s preglednicami osnovno, delo z bazami podatkov osnovno, poznavanje računalniških omrežij osnovno, poznavanje operacijskih sistemov osnovno, računalniško oblikovanje osnovno.

Upravna enota delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA VIČ RUDNIK

Poskusno delo: 3 mesece      

Trajanje zaposlitve: nedoločen čas (začetek 1. 7. 2023).

Delovni čas: krajši delovni čas (20 /teden)

Vozniški izpit:  B kategorije

Prijava je mogoča do: 7. 6. 2023.

Način prijave kandidatov: kandidati naj pošljejo: po pošti pisno vlogo z življenjepisom na naslov: Center IRISCenter za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne, Langusova ulica 8, 1000 Ljubljana ali elektronski pošti na naslov: info@center-iris.si

(Skupno 38 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost