Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

Objavljamo prosto delovno mesto: UČITELJ STROKOVNIH PREDMETOV IN PRAKTIČNEGA POUKA S PODROČJA TEKSTILSTVA, krajši DČ


Opis del in nalog: poučevanje strokovnih predmetov s področja tekstilstva v srednješolskih programih. Priprava vsebinskih in metodičnih priprav na pouk. Sodelovanje s starši, strokovnimi aktivi in drugimi institucijami ter organizacijami ter opravljanje drugih del po navodilu ravnateljice.

Poklicna strokovna izobrazba: MAGISTRSKI ŠTUDIJSKI PROGRAM 2. STOPNJE, UNIVERZITETNA IZOBRAZBA (VII/2) (prejšnja)

Druga potrebna dodatna znanja oz. drugi pogoji za zasedbo: opravljena ustrezna specialno pedagoška izobrazba, opravljen strokovni izpit iz vzgoje in izobraževanja, potrdilo o nekaznovanosti, potrdilo iz kazenske evidence.

Znanje jezikov: slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče, angleški jezik razumevanje osnovno, govorjenje osnovno, pisanje osnovno.   

Računalniška znanja: urejevalnik besedil osnovno, delo s preglednicami osnovno, delo z bazami podatkov osnovno, poznavanje računalniških omrežij osnovno, računalniško oblikovanje osnovno.

Upravna enota delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA VIČ RUDNIK

Trajanje zaposlitve: nedoločen čas

Delovni čas: krajši delovni čas (12 ur /teden)

Prijava je mogoča do: 1. 8. 2022.

Način prijave kandidatov: kandidati naj pošljejo: po pošti pisno vlogo z življenjepisom na naslov: Center IRISCenter za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne, Langusova ulica 8, 1000 Ljubljana ali elektronski pošti na naslov: info@center-iris.si

(Skupno 96 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost