Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

Objavljamo prosto delovno mesto: RAČUNALNIKAR ORGANIZATOR INFORMACIJSKIH DEJAVNOSTI


Opis del in nalog: Opravlja dela določena s predpisi, letnim delovnim načrtom zavoda ter v skladu s sklepi vodstva zavoda. Delo računalnikarja zajema naslednja področja: izobraževanje učiteljev, skrb za namestitev in vzdrževanje programske in strojne opreme, skrb za nemoteno delovanje omrežja, razvojnoraziskovalni projekti, ostala dela po programu dela in življenja šole in po navodilih ravnatelja.

Poklicna strokovna izobrazba: VISOKOŠOLSKA UNIVERZITETNA  IZOBRAZBA (VII/2)

– smer informatika in računalništvo ali MAG. IZOBR. – smer informatika in računalništvo

Druga potrebna dodatna znanja oz. drugi pogoji za zasedbo: znanje in obvladanje dela s programsko opremo JAWS, ZOOMTEXT, GOVOREC, elektronske lupe, strokovni izpit iz vzgoje in izobraževanja, opravljeno specialno-pedagoško izpolnjevanje, potrdilo o nekaznovanosti, potrdilo iz kazenske evidence, zaželene delovne izkušnje  s področja vzgoje in izobraževanja.

Znanje jezikov: slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče; angleški jezik razumevanje osnovno, govorjenje osnovno, pisanje osnovno.

Računalniška znanja: urejevalnik besedil zahtevno, delo s preglednicami zahtevno, delo z bazami podatkov zahtevno, programiranje zahtevno, poznavanje računalniških omrežij zahtevno, poznavanje operacijskih sistemov zahtevno, računalniško oblikovanje zahtevno.

Upravna enota delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA VIČ RUDNIK

Delovne izkušnje: 3 leta      

Poskusno delo: 3 mesece      

Trajanje zaposlitve: nedoločen čas.

Delovni čas: polni delovni čas (40 /teden)

Prijava je mogoča do: 1.7.2022.

Način prijave kandidatov: kandidati naj pošljejo: po pošti pisno vlogo z življenjepisom na naslov: Center IRISCenter za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne, Langusova ulica 8, 1000 Ljubljana ali elektronski pošti na naslov: info@center-iris.si

(Skupno 89 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost