Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

Objavljamo prosto delovno mesto: KNJIGOVODJA (V) – KDČ 20 ur/ted.


Opis del in nalog: izdeluje dokumentacijo v zvezi s plačami in drugimi osebnimi prejemki za banko, organizacijo, ki izvaja plačilni promet, in druge ustanove; knjiži plačila šolnin in skrbi za opominjanje v primeru zamude plačil; vodi materialno knjigovodstvo in porabo živil; dviguje in polaga denar; opravlja druga dela po navodilih ravnatelja v skladu s predpisi, letnim delovnim načrtom zavoda in sklepi vodstva zavoda; opravlja druge naloge v nujnih primerih. Opomba: možna kombinacija delovnega mesta z razpisanim delovnim mestom računovodja v deležu.

Poklicna strokovna izobrazba: SREDNJA STROKOVNA IZOBRAZBA EKONOMSKE SMERI, SREDNJA SPLOŠNA IZOBRAZBA

Druga potrebna dodatna znanja oz. drugi pogoji za zasedbo: potrdilo o nekaznovanosti, potrdilo iz kazenske evidence, zaželene delovne izkušnje knjigovodja s področja vzgoje in izobraževanja in VASCO programov.

Znanje jezikov: slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče; angleški jezik razumevanje osnovno, govorjenje osnovno, pisanje osnovno.

Računalniška znanja: urejevalnik besedil osnovno, delo s preglednicami osnovno, delo z bazami podatkov osnovno, poznavanje računalniških omrežij osnovno, poznavanje operacijskih sistemov osnovno, računalniško oblikovanje osnovno.

Upravna enota delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA VIČ RUDNIK

Poskusno delo: 1 mesec      

Trajanje zaposlitve: določen čas.

Delovni čas: krajši delovni čas (20 /teden)

Vozniški izpit:  B kategorije

Prijava je mogoča do: 20. 6. 2022.

Način prijave kandidatov: kandidati naj pošljejo: po pošti pisno vlogo z življenjepisom na naslov: Center IRISCenter za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne, Langusova ulica 8, 1000 Ljubljana ali elektronski pošti na naslov: info@center-iris.si

(Skupno 44 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost