Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

Objavljamo prosto delovno mesto: DVA STROKOVNA DELAVCA V ODDELKU VZGOJE IN IZOBRAŽEVANJA


Opis del in nalog: drugi učitelj v prvem razredu, pomoč pri izvajanju rednega, dopolnilnega, dodatnega pouka in razširjenega programa osnovne šole v oddelku VIZ za otroke z avtistično motnjo, pomoč pri pripravah za dneve dejavnosti, sodelovanje v strokovni skupini ter opravljanje drugih del po navodilih ravnateljice.

Poklicna strokovna izobrazba: MAGISTRSKI ŠTUDIJSKI PROGRAM 2. STOPNJE, UNIVERZITETNA IZOBRAZBA (VII/2) (prejšnja)

Druga potrebna dodatna znanja oz. drugi pogoji za zasedbo: dodatna specialno-pedagoška znanja z otroki z avtistično motnjo, potrdilo o nekaznovanosti, potrdilo iz kazenske evidence, izkušnje z otroki z avtistično motnjo.

Znanje jezikov: slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče angleški jezik razumevanje osnovno, govorjenje osnovno, pisanje osnovno.

Računalniška znanja: urejevalnik besedil osnovno, delo s preglednicami osnovno, delo z bazami podatkov osnovno, poznavanje računalniških omrežij osnovno, računalniško oblikovanje osnovno.

Upravna enota delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA VIČ RUDNIK

Poskusno delo: 3 mesece             

Trajanje zaposlitve: nedoločen čas, od 1. 9. 2022 dalje.

Delovni čas: polni delovni čas (40 / teden)

Vozniški izpit: B kategorije

Prijava je mogoča do: 6. 6. 2022.

Način prijave kandidatov: kandidati naj pošljejo: po pošti pisno vlogo z življenjepisom na naslov: Center IRISCenter za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne, Langusova ulica 8, 1000 Ljubljana ali elektronski pošti na naslov: info@center-iris.si

(Skupno 24 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost