Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

Objavljamo prosto delovno mesto: DRUGI UČITELJ V PRVEM RAZREDU


Opis del in nalog: pomoč pri izvajanju rednega, dopolnilnega in dodatnega pouka v prvem razredu za otroke z avtistično motnjo, pomoč pri pripravah za dneve dejavnosti, poučevanje v podaljšanem bivanju za učence z avtistično motnjo, sodeluje v strokovni skupini ter opravlja druga dela po navodilih ravnateljice.

Poklicna strokovna izobrazba: VISOKOŠOLSKA  UNIVERZITETNA  IZOBRAZBA (VII/2)

Druga potrebna dodatna znanja oz. drugi pogoji za zasedbo: opravljen strokovni izpit iz vzgoje in izobraževanja, opravljeno specialno-pedagoško izpopolnjevanje, potrdilo o nekaznovanosti, potrdilo iz kazenske evidence, izkušnje z otroki z avtističnimi motnjami.

Znanje jezikov: slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče  angleški jezik razumevanje osnovno, govorjenje osnovno, pisanje osnovno.

Računalniška znanja: urejevalnik besedil osnovno, delo s preglednicami osnovno, delo z bazami podatkov osnovno, poznavanje računalniških omrežij osnovno, računalniško oblikovanje osnovno.

Upravna enota delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA VIČ RUDNIK

Trajanje zaposlitve: določen čas od 1. 2. 2022 do 31. 8. 2022.

Delovni čas: polni delovni čas (40 / teden)

Vozniški izpit: B kategorije

Prijava je mogoča do: 22. 1. 2022.

Način prijave kandidatov: kandidati naj pošljejo: po pošti pisno vlogo z življenjepisom na naslov: Center IRISCenter za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne, Langusova ulica 8, 1000 Ljubljana ali elektronski pošti na naslov: info@center-iris.si

(Skupno 127 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost