Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

Povabljeni k ustvarjanju za Virtualno šolsko razstavo


Drage dijakinje, dijaki, učenke in učenci, vrtičkarji ter dragi starši, skrbniki in vsi zaposleni!

Ohranimo našo šolo veselo in aktivno tudi v času, ki ga bomo preživeli doma. Za vas smo pripravili likovni izziv. Izdelajte poljubno likovno delo, ga fotografirajte in pošljite po e-pošti. Pripišite tudi vaše ime. S skupnimi močmi se bodo objave na spletni strani Centra IRIS zapolnile z vašo igrivostjo, domišljijo in kreativnostjo.

K sodelovanju ste povabljeni vsi – od najmlajših do najstarejših.

Pri ustvarjanju imate popolnoma proste roke!

Tehnika je lahko poljubna: rišite, slikajte, tiskate, kiparite, uporabite reciklirane materiale (zamaške, papirje, škatlice, vrečke, blago…). Tehnike lahko tudi mešate.

Bodite ustvarjalni, potopite se v svojo domišljijo, poskusite kaj novega! Domišljija ne pozna meja!

Pripenjamo nekaj fotografij, ki naj vam služijo kot navdih za vaš izdelek (v primeru, da uporabite užitna semena ali plodove, jih ne lepite na podlago in poskrbite, da bodo, ko boste izdelek fotografirali in poslali, zopet primerna za uporabo v kuhinji).

Izdelki so dobrodošli vsak dan, lahko nam jih pošljete tudi več. Zadnji rok za oddajo je 29. marec.

Svoj izdelek oddate tako, da ga v digitalni obliki pošljete na naslov tanja.rudolf(pri)center-iris.si (lahko ga fotografirate/poskenirajte; datoteka naj bo čim boljše kvalitete, na njej naj bo samo likovni izdelek). S tem ko pošljete izdelek se strinjate, da ga lahko objavimo.

Obvezno pripišite tudi svoje ime, zraven pa dodajte kratek opis (material, motiv, barve, …), da si bodo podatke o izdelku prebrali tudi slepi.

Strokovna komisija učiteljev bo naredila izbor in najbolj kreativne izdelke objavila na šolski spletni strani www.center-iris.si.

Želimo vam, da se ob ustvarjanju čim bolj zabavate, in se veselimo prispelih izdelkov!

Ustvarjalna ekipa Centra IRIS

Šolski natečaj Centra IRIS

SKUPAJ zmoremo več! Natečaj in slikovne predloge so idejno zasnovali likovniki Osnovne šole Danile Kumar iz Ljubljane, nadgradile za naše potrebe pa likovnice Centra IRIS.

(Skupno 11 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost