Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

UČITELJ RAZREDNEGA POUKA


Opis del in nalog: opravlja dela in naloge določene s predpisi, letnim delovnim načrtom, neposredno izvajanje vzgojno-izobraževalnega dela, opravljanje drugega dela po navodilih ravnateljice.

Poklicna strokovna izobrazba: VISOKOŠOLSKA  UNIVERZITETNA  IZOBRAZBA (VII/2)       

Druga potrebna dodatna znanja oz. drugi pogoji za zasedbo: opravljen strokovni izpit iz vzgoje in izobraževanja, potrdilo o nekaznovanosti, potrdilo iz kazenske evidence, opravljeno specialno-pedagoško izpolnjevanje za delo s slepimi in slabovidnimi, izkušnje s slepimi in slabovidnimi otroki, osnovno znanje brajice, izpit iz varstva pri delu, možno preverjanje specialnih znanj na razgovoru.

Znanje jezikov: slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče; angleški jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče.

Računalniška znanja:  urejevalnik besedil osnovno, delo s preglednicami osnovno, delo z bazami podatkov osnovno, poznavanje računalniških omrežij osnovno, poznavanje operacijskih sistemov osnovno, računalniško oblikovanje osnovno.

Upravna enota delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA VIČ RUDNIK        

Trajanje zaposlitve:  določen čas od 23. 9. 2019 do 31. 8. 2020.

Delovni čas: polni delovni čas 40 ur/teden

Vozniški izpit: B kategorije

Prijava je mogoča do: 15. 9. 2019.

Način prijave kandidatov:  kandidati naj pošljejo: po pošti pisno vlogo z življenjepisom na naslov: Center IRISCenter za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne, Langusova ulica 8, 1000 Ljubljana ali elektronski pošti na naslov: info@center-iris.si

Ljubljana, 10. 9. 2019

Ravnateljica: Katjuša Koprivnikar

(Skupno 26 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost