Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

3 x MOBILNI UČITELJ ZA DODATNO STROKOVNO POMOČ – TIFLOPEDAGOG (M/Ž)


Opis del in nalog: v okviru DSP izvaja pouk specialnih znanj v mobilni službi, opravlja svetovalno tiflopedagoško delo za starše in učitelje ter jih usposablja v specialnih znanjih, sodeluje v strokovni skupini  ter opravlja druga dela po navodilih ravnateljice.

Poklicna strokovna izobrazba: VISOKOŠOLSKA  UNIVERZITETNA  IZOBRAZBA  – TIFLOPEDAGOG  (VII/2)

Druga potrebna dodatna znanja oz. drugi pogoji za zasedbo: opravljen strokovni izpit iz vzgoje in izobraževanja, potrdilo o nekaznovanosti, potrdilo iz kazenske evidence, izkušnje s slepimi in slabovidnimi otroki, znanja iz opismenjevanja v brajici, orientaciji in  mobilnosti, izpit iz varstva pri delu, možno preverjanje specialnih znanj na razgovoru.

Znanje jezikov: slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče, angleški jezik razumevanje osnovno, govorjenje osnovno, pisanje osnovno.    

Upravna enota delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA VIČ RUDNIK.      

Trajanje zaposlitve:  nedoločen čas, od 1. 9. 2019.

Delovni čas: polni delovni čas (40 /teden).

Vozniški izpit:  B kategorije

Prijava je mogoča do: 23. 7. 2019.

Način prijave kandidatov:  kandidati naj pošljejo: po pošti pisno vlogo z življenjepisom na naslov: Center IRISCenter za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne, Langusova ulica 8, 1000 Ljubljana ali elektronski pošti na naslov: info@center-iris.si

Ljubljana, 18. 7. 2019

Ravnateljica: Katjuša Koprivnikar

 

 

(Skupno 16 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost