Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

SPECIALNI IN REHABILITACIJSKI PEDAGOG ALI TIFLOPEDAGOG (M/Ž)


Opis del in nalog: poučuje v posebnem programu vzgoje in izobraževanja, opravlja svetovalno delo za starše, sodeluje v strokovnih skupinah skupini  ter opravlja druga dela po navodilih ravnateljice.

Poklicna strokovna izobrazba: VISOKOŠOLSKA  UNIVERZITETNA  IZOBRAZBA (VII/2)

Druga potrebna dodatna znanja oz. drugi pogoji za zasedbo: opravljen strokovni izpit iz vzgoje in izobraževanja, nekaznovanost za naklepna kazniva dejanja, izkušnje s slepimi in slabovidnimi otroki ter otroci z avtizmom, znanja iz opismenjevanja v brajici, orientaciji in mobilnosti, izpit iz varstva pri delu, možno preverjanje specialnih znanj na razgovoru.

Znanje jezikov: slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče; angleški jezik razumevanje osnovno, govorjenje osnovno, pisanje osnovno.

Računalniška znanja:  urejevalnik besedil osnovno, delo s preglednicami osnovno, delo z bazami podatkov osnovno, poznavanje računalniških omrežij osnovno, računalniško oblikovanje osnovno.

Upravna enota delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA VIČ RUDNIK

Trajanje zaposlitve: določen čas, od 01. 10. 2018 do 31. 08. 2019 (nadomeščanje delavke na porodniškem dopustu).

Delovni čas: polni delovni čas (40 /teden)

Vozniški izpit:  B kategorije

Prijava je mogoča do: 12. 09. 2018.

Način prijave kandidatov:  kandidati naj pošljejo: po pošti pisno vlogo z življenjepisom na naslov: Center IRISCenter za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne, Langusova ulica 8, 1000 Ljubljana ali  elektronski pošti na naslov: info@center-iris.si

Ljubljana, 05. 09. 2018

Ravnateljica: Katjuša Koprivnikar

(Skupno 33 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost