Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

Vabilo na 5. Mednarodni tabor za mladostnike s slepoto in slabovidnostjo


Vabimo vas na Mednarodni tabor za srednješolce z okvaro vida, ki bo potekal kmalu po koncu pouka – od ponedeljka, 27. 6. 2022, do petka, 1. 7. 2022, v prostorih Centra IRIS. Tabor ponuja različne delavnice, preko katerih boste lahko umetniško ustvarjali, napisali življenjepis, odigrali igro vlog na razgovoru za službo, odkrivali različne stile oblačenja in preživeli dan v bližnjem kopališču z vodnimi igrami in aerobiko. En večer bi se skupaj odpravili v mesto na kulturni dogodek, ki bo tisti teden na sporedu. Aktivnosti bodo pripravili in vodili strokovni delavci Centra IRIS.

Število udeležencev je omejeno. Zaželeno je znanje angleščine, saj bodo na tabor povabljeni tudi srednješolci z okvaro vida iz sosednjih držav. Udeležba na taboru znaša 90 eur na udeleženca.

Prijave zbiramo do 17. 6. 2022 na naslov ana.mohorko(pri)center-iris.si:

Potek tabora:

  • Prihod po 18. uri v ponedeljek, 27. 6. 2022, in nastanitev v sobah dijaškega doma Center IRIS na Langusovi ulici 8, 1000 Ljubljana. Priprava večerje v dijaškem domu in prost večer.
  • Sledijo trije aktivni dnevi delavnic, razdeljeni na dopoldanski ustvarjalni del in popoldanski del, namenjen učenju socialnih veščin. Skupni večer v mestu je na izbiro kot dodatna možnost in ni všteta v ceno tabora (cca. 20 eur za morebitno vstopnino in pijačo).
  • Odhod je v petek, 1. 7. 2022, po zajtrku.

Veselimo se skupnega druženja in zabave ter vas lepo pozdravljamo!

(Skupno 53 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost