Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

Seminar za pomočnike in nadzorne učitelje slepih in slabovidnih učencev pri zunanjem preverjanju znanja (NPZ)


Obveščamo vas, da bomo 6. 4. 2022 izvedli Seminar za pomočnike in nadzorne učitelje slepih in slabovidnih učencev pri zunanjem preverjanju znanja (NPZ). Seminar bo potekal v prostorih Centra IRIS – Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne, Langusova ulica 8, 1000 Ljubljana.

Vsebina programa:

Seminar je namenjen učiteljem, za katere šole načrtujejo, da bodo sodelovali pri eksternih preverjanjih znanj (NPZ) kot nadzorni učitelji ali pomočniki slepih oz. slabovidnih učencev. Seznanili se bodo s svojo vlogo pomočnika ali nadzornega učitelja pri opravljanju eksternih izpitov za učence s posebnimi potrebami in se preizkusili v konkretnih situacijah.

Program:

Urnik Naslov predavanja Predavateljica Št. ur
15.00-16.30 Navodila za izvedbo prilagojenega načina opravljanja eksternega preverjanja (NPZ) za učence s posebnimi potrebami Marija Jeraša 2
15 min ODMOR
16.45-17.30 Praktični primeri vloge pomočnika slepih in slabovidnih Marija Jeraša 2

Izobraževanje je brez kotizacije.

Prijava:

Prosimo vas, da izpolnite prijavnico najkasneje do ponedeljka, 4. 4. 2022, oz. nas kontaktirate na elektronski naslov nastja.strnad(pri)center-iris.si ali na tel. št. 01 2442 760.
Ob prijavi v prijavnico obvezno zabeležite tudi, če boste imeli pri zunanjem preverjanju znanja slepega ali slabovidnega učenca ter predmet pri katerem boste izvajali vlogo pomočnika ali nadzornega učitelja.

(Skupno 40 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost