Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

Predstavitev Knjižnice slepih in slabovidnih Minke Skaberne


V okviru projekta Strokovni center za celostno podporo otrokom in mladostnikom z okvaro vida ter otrokom in mladostnikom s primanjkljaji na posameznih področjih učenja Vas vabimo na predavanje z naslovom Knjižnica slepih in slabovidnih Minke Skaberne v ponedeljek, 19. aprila ob 16.00 preko povezave Teams.

Predavanje bo predvidoma trajalo 2 uri.

Predavateljica: Katarina Černe, Knjižnica slepih in slabovidnih

Knjižnica slepih in slabovidnih Minke Skaberne deluje v okviru Zveze društev slepih in slabovidnih Slovenije. Že več kot 100 let skrbi za izboljšanje dostopnosti do gradiv v prilagojenih oblikah za ljudi z okvarami vida ter izvaja knjižnične storitve za slepe in slabovidne ter osebe z motnjami branja.

Poseben poudarek daje na prilagajanje gradiva za otroke. Tako tistega, ki ga učenci in dijaki potrebujejo v času šolanja, kot tudi otroških knjig in knjižnih del za mladino.

Udeležba je brezplačna.

Prijave so obvezne in jih zbiramo do ponedeljka, 15. aprila 2020, na naslov: nina.schmidt(pri)center-iris.si, da vam bomo lahko v petek poslali kodo za dostop do aplikacije.

V kolikor bi želeli potrdilo o prisotnosti na predavanju, ob prijavi navedite še podatke in naslov kamor vam potrdilo lahko pošljemo.

pogled na KSS

(Skupno 112 obiskov, današnjih obiskov 1)
,

Dostopnost