Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

Vabilo na 3. Mednarodni ustvarjalni tabor slepih in slabovidnih


Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne (Center IRIS) v času poletnih počitnic v prostorih Centra IRIS organizira tretji Mednarodni ustvarjalni tabor za slepe in slabovidne, ki je tokrat obogaten s taktilno senzibilizacijo in delavnicami urjenja socialnih kompetenc. Udeležba je za vse udeležence brezplačna. Aktivnosti bodo vodili strokovni delavci Centra IRIS. Znanje angleščine je zaželeno.

Prijave (v prilogi) zbiramo do 2. 7. 2018 na naslov info(pri)center-iris.si. Tabor je namenjen srednješolcem. Število udeležencev je omejeno na 15. Prijave bomo sprejemali do zapolnitve mest.

VSEBINA TABORA

  • Prihod bo v ponedeljek, 20. avgusta 2018, po 18.00 v Center IRIS. Večerjo si pripravite sami s sestavinami, ki jih bomo pripravili.
  • Sledili bodo trije intenzivni dnevi s 6-urnimi dopoldanskimi delavnicami na temo glasbe, oblikovanja gline in izdelave reliefa iz mavčne gaze vse povezane s taktilno senzibilizacijo. V popoldanskem času so predvidene tri delavnice za dvig socialnih kompetenc. Večeri so prosti. Na predvečer zadnjega dne bo poslovilni večer v mestu, za ta namen potrebujete denar za vstopnino in pijačo (cca. 20€).
  • Odhod je v petek, 24. avgusta 2018 po zajtrku ob 8.00 uri.

Veselimo se našega ustvarjalnega druženja in vas lepo pozdravljamo.

2018_Prijavnica za tabor

2018_Urnik ustvarjalnega dela

(Skupno 14 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost