Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

Informativni dan


Informativni dan bo v torek, 6.marca 2018, ob 15. uri, v prostorih Centra IRIS.

Ker so predvideni tudi individualni razgovori in svetovanje, vas prosimo, da se na informativni dan prijavite. Za prijavo in vse dodatne informacije smo vam na voljo na  telefonu 01 2442 763 ali po elektronski pošti: sabina.silc@center-iris.si.

Pred vami je odločitev o vpisu v srednjo šolo.

Ta odločitev je za učence z okvaro vida velikokrat zahtevnejša kot za videče sovrstnike, saj se pri izbiri šole zavedate, da je marsikateri poklic, ki bi ga želeli opravljati, nedosegljiv. Razmišljate tudi o vrsti šole, njeni zahtevnosti, programu, kraju bivanja in še marsičem. Verjetno vas zanima tudi, kakšne pomoči boste lahko deležni v času srednješolskega izobraževanja.

Vprašanj in dilem je veliko, odločitve pa imajo dolgoročne posledice.

Pri vašem odločanju bi vam radi priskočili na pomoč z razgovorom o možnostih izobraževanja in individualnim svetovanjem. Zato vas vabimo na nekoliko drugačen informativni dan, na katerem vam bodo za individualno svetovanje na voljo naši strokovnjaki, ki so vpeti v sistem srednjega šolanja slepih in slabovidih. Pogovarjali se bomo o različnih šolskih programih in njihovi ustreznosti za posameznega učenca, o vseh drugih okoliščinah, ki doprinesejo k uspešnem učenju in zadovoljstvu … Skušali bomo osvetliti odgovore na vaša vprašanja v zvezi s srednješolskim izobraževanjem.

(Skupno 20 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost