Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

Obvestilo o izvedbi seminarja za učitelje slepih in slabovidnih


Obveščamo vas, da bomo v soboto, 18. 11. 2017 izvedli SEMINAR ZA RAZREDNE IN PREDMETNE UČITELJE SLEPIH IN SLABOVIDNIH UČENCEV IN DIJAKOV.

Seminar bo potekal v prostorih Centra IRIS – Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne, Langusova ulica 8, 1000 Ljubljana.

Vsebina programa:
Na seminarju bodo učitelji poglobili svoja znanja o okvarah vida in posebnostih izvajanja pouka predmetnega področja za slepe in slabovidne učence ter podrobneje spoznali specialno opremo za slepe in slabovidne. Udeleženci se bodo seznanili s pripravami slepega ali slabovidnega učenca na reševanje testov (tudi NPZ, matura), spoznali delo s slovarji, leksikoni, zvočnimi viri in zvočnicami, gradivi v elektronski obliki.

Seminar se izvaja v sklopu projekta Z roko v roki poMOČ in je brez kotizacije!

Koordinator projekta: Manca Žigante

Prijava:
Prosimo vas, da podpisano in žigosano prijavnico (priloga) pošljete najkasneje do petka, 10. 11. 2017 na elektronski naslov manca.zigante(pri)center-iris.si ali na naslov Center IRIS, Langusova ulica 8, Ljubljana. Podatke pa nam lahko posredujete tudi preko telefonske številke 01 2442 760.

Seminar za učitelje slepih in slabovidnih 18. 11. – PRIJAVNICA
Seminar za učitelje slepih in slabovidnih 18_11_PROGRAM

(Skupno 14 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost